Maak deze vaderdag onvergetelijk met Brilliant BricksBen je nog steeds op zoek naar die perfecte verrassing voor vaderdag? Dan hebben we bij Amazings de oplossing voor jou: verras vaderlief namelijk eens met een LEGO® verwendag. Met Brilliant Bricks in de hand gaan jullie samen de uitdaging aan om creatief aan de slag te gaan.

LEGO® is zoveel meer dan een plastic bouwsteentje uit Denemarken. De plastic steentjes met noppen brengen al decennialang mensen samen. Van samen een setje bouwen op de mat voor de haard tot met z’n tweetjes de gekste idee├źn uit je hersenpan vormgeven: de Deense bouwsteentjes zijn de verbindende factor.    

Maak een vaderdagportret met Brilliant Bricks 

Wil je deze vaderdag werkelijk onvergetelijk maken? Dat kan met een uitdaging uit Brilliant Bricks. In Antwerpen vieren ze op 19 maart vaderdag: het perfecte moment om je vader en jezelf te vereeuwigen in een portret gemaakt uit LEGO. Zo heb je niet enkel een geweldige activiteit om samen te doen, maar ook nog eens een prachtig geschenk dat sowieso een speciaal plekje in het huis zal krijgen. Om deze uitdaging tot een goed einde te brengen, is Brilliant Bricks de perfecte gids. In het boek leer je namelijk alles over LEGO en hoe je er de meest fantastische bouwwerken mee maakt. 

Wat heb je nodig?

  • Een foto van jou samen met je vader in zwart-wit
  • Grijze, witte en zwarte bricks van 1X1 
  • Een grondplaat met hetzelfde formaat als je foto
  • Een meetlat
  • Een stift of potlood 
  • Een exemplaar van Brilliant Bricks als leidraad
Bestel Brilliant Bricks online

You might be Interested

Staff Pick

You wanna know more?

We love to hear from you