5 samenwerkingsprojecten van Dirk Denoyelle en Bol.com in de kijkerBijna iedereen in Vlaanderen kent de catchy jingle van Bol.com wel. Van boeken, tot kleding en speelgoed: de online gigant verkoopt het allemaal. Maar wist je dat Dirk Denoyelle en Bol.com een lange samenwerking hebben?

Dirk kende Bol.com namelijk al lang voor dat de webshop naar België kwam. Zo maakte hij van hun mascotte, het Bol.com-mannetje, een versie uit LEGO® steentjes.

Veder bouwde hij de decors voor de pagina's over het Select-aanbod in het Grote Speelgoedboek. Dat deed hij al tweemaal in 2020 en 2021: de geveltjes van de huizen en het interieur: allemaal van bij Amazings. Waarbij voor de Vlaamse en Nederlandse editie trouwens verschillende geveltjes werden gemaakt!

Amazings - Bol Speelboek.JPGAmazings - Bol Speelboek 2.jpgAmazings - Bol gevels 2.jpgAmazings - Bol gevels.jpg

Dirk leerde ook het personeel van Bol.com beter bouwen. Hij ontwierp een grote mozaïek van ruim twee meter die ze zelf ineen moeten steken, en daarna verzorgde hij ook een teambuilding voor het management. Voor deze teambuilding mocht de directie een heuse Bol.com-stad, Bolville, bouwen aan de hand van instructies van Amazings. Indrukwekkend als je het ons vraagt.

Amazings - bolville 2.pngAmazings - BolVille.JPG

Ben jij benieuwd naar meer kunstwerken van Dirk Denoyelle?

Klik hier

You might be Interested

Staff Pick

You wanna know more?

We love to hear from you