Word een echte LEGO professional met Brilliant BricksMet LEGO blokjes kan je je creativiteit volledig de vrije loop laten. In het nieuwe boek van Dirk Denoyelle, Brilliant Bricks, krijg je alle tips om een echte professional met LEGO steentjes te worden. 

In Brilliant Bricks kom je niet enkel meer te weten over de geschiedenis van de Deense bouwsteentjes. Zo krijg je ook tips en tricks van voormalig LEGO® Certified Professional Dirk Denoyelle. 

Wat leer je in Brilliant Bricks?

Brilliant Bricks is de ideale leidraad voor de beginnende LEGO bouwer. Dirk geeft dan ook heel wat bouwtechnieken prijs die je in een mum van tijd een ware professional maken. Leer hoe je realistisch uitziende gebouwen creëert of hoe je een mozaïek uit bricks fabriceert. Bouw dieren, fruit en zelfs volledige steden. Dat alles en veel meer vind je in Brilliant Bricks

 In Brilliant Bricks vind je als beginnende LEGO bouwer veel tips. Hoofdstuk drie en vier staan echt vol met tips en tricks waar iedere beginner wel wat mee kan.

Ook voor wie inspiratie zoekt voor zijn eigen LEGO kunstwerken, is bij Brilliant Bricks aan het juiste adres. Zo vind je Dirks inspiratiebronnen ook terug in het boek. Blader maar eens naar pagina 37: je leest er alles over wat Dirk inspireert om LEGO kunst te maken. 

Weetje: Ken jij Dirks favoriete LEGO kunstwerk? Ontdek het hier.  


Heb je nog geen exemplaar van Brilliant Bricks? 

Dirks nieuwe boek over LEGO, Brilliant Bricks, vind je in alle boekenwinkels. Geen zin om naar een fysieke winkel te gaan? Geen probleem, Brilliant Bricks vind je ook gewoon online. 

Bestel Brilliant Bricks hier online

You might be Interested

Staff Pick

You wanna know more?

We love to hear from you