Bezoek deze paasvakantie de expo Science & Stones in TechnopolisBen jij deze paasvakantie al naar Science & Stones in Technopolis geweest? Je ontdekt er hoe de steden van de toekomst eruit gaan zien en bekijkt er bovendien ook enkele knappe koppen uit de wetenschapswereld (helemaal gemaakt uit LEGO® blokjes natuurlijk). Op naar Technopolis dus voor een onvergetelijke ervaring! 

Van ultramoderne ecologische huizen tot duurzame steden die niet enkel goed zijn voor het milieu maar ook voor hun inwoners: je vindt het allemaal bij Science & Stones in Technopolis. In de nieuwe expo van Amazings ontdek je hoe we allemaal samen op een positieve manier een (LEGO) steentje kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst. 

Daarnaast kom je ook enkele straffe wetenschappers tegen in de vorm van LEGO portretten. Newton, Da Vinci, Marie Curie en zelfs professor Gobelijn: ze zijn allemaal aanwezig op Science & Stones. Steek zelf de handen uit de mouwen tijdens de workshops

Wil je zelf ook bouwen aan een duurzame toekomst? Help dan zeker met het bouwen van de grote LEGO stad die centraal staat in Science & Stones. Ben je nog helemaal niet uitgebouwd? Schrijf je dan zeker in voor een van de leuke workshops. In de shop van Technopolis kan je er trouwens ook het boek Brilliant Bricks van Dirk Denoyelle kopen :-).


Praktische informatie

🗓  Wanneer: Van 2 april tot einde juli.

📍 Waar: Technopolis: Technologielaan 1, 2800 Mechelen.

✉️  Tickets: Online hier verkrijgbaar of aan de kassa.

💶  Prijs: Inbegrepen in je Technopolis ticket.

👷‍♂️  LEGO Studio 2.0 en Stad van de toekomst: Op voorhand inschrijven verplicht via deze link.

Koop nu je ticket voor Science & Stones 

Bestel hier je tickets

You might be Interested

Staff Pick

You wanna know more?

We love to hear from you