Wees er snel bij! Expo Science & Stones in Technopolis komt tot een eindeHeb je de nieuwe tentoonstelling van Amazings, Science & Stones, nog niet bezocht? Haast je dan snel naar Technopolis want de tentoonstelling eindigt binnen twee weken. Waar wacht je nog op? Op naar Technopolis voor Science & Stones! 

De klimaatproblematiek is een hot topic de laatste jaren en dat is ook niet meer dan terecht. Door te kiezen voor een duurzame toekomst maken we de planeet een leefbare en mooiere plaats voor de volgende generaties. Science & Stones brengt dit gewichtig thema op een positieve manier en erg toegankelijke manier voor jong en oud. Namelijk aan de hand van verschillende bouwwerken uit LEGO® blokjes.

Een duurzame toekomst

Wil je de ecologische huizen en duurzame steden van de toekomst vandaag al bewonderen? Je hebt er geen tijdmachine voor nodig, alleen een ticket voor Technopolis. In Science & Stones ontdek je hoe we op een positieve manier kunnen omgaan met de uitdagingen die de klimaatproblematiek met zich meebrengt. Van futuristische bouwwerken uit LEGO blokjes tot indrukwekkende mozaïeken van bekende wetenschappers: je vindt het allemaal tot eind juni bij Technopolis in Science & Stones. 

Praktische informatie

🗓 Wanneer: Tot eind juni 

📍 Waar: Technopolis: Technologielaan 1, 2800 Mechelen 

✉️ Tickets: https://www.technopolis.be/nl/bezoekers/koop-je-tickets/ of aan de kassa

💶 Prijs: Inbegrepen in je Technopolis ticket

You might be Interested

Staff Pick

You wanna know more?

We love to hear from you