Science & Stones verhuist naar het Koninklijk Paleis in BrusselScience & Stones, de expositie van Amazings en Technopolis, gaat op koninklijke visite in Brussel. Nadat de tentoonstelling maandenlang jong en oud in verwondering bracht in Mechelen, verhuizen de kunstwerken op 21 juli naar het Koninklijk Paleis voor een exclusieve tentoonstelling. 

Van 21 juli tot 31 augustus opent het Koninklijk Paleis in Brussel haar deuren (gedeeltelijk) voor het grote publiek. Bezoekers kunnen zich vergapen aan deelexpo’s van een viertal organisaties. Amazings en Technopolis zullen ook present zijn met Science & Stones in de Keverzaal van het paleis. 

Heb je Science & Stones niet kunnen bezoeken in Technopolis of heb je hem al bezocht, maar kan je niet genoeg krijgen van de kunstwerken uit LEGO® steentjes van Amazings? Kom dan zeker eens een kijkje nemen op deze adembenemende locatie. Alle kunstwerken van Science & Stones zullen in die periode te zien zijn in Brussel. Het workshopgedeelte, De Stad van de Toekomst, zal in de zomermaanden in Technopolis blijven. 

Oh ja, het beste hebben we nog tot laatst bewaard: de expo van Science & Stones in Brussel is volledig gratis

Praktische informatie 

📍 Waar: Koninklijk Paleis Brussel, Paleizenplein - 1000 Brussel

🗓 Wanneer: 21 juli tot 31 augustus 

💶 Prijs: Gratis 

Bekijk hier meer kunstwerken van Amazings

You might be Interested

Staff Pick

You wanna know more?

We love to hear from you