Mis het niet! Volg een workshop met LEGO® stenen tijdens de expo Science & Stones in TechnopolisBouw jij mee aan de stad van de toekomst? Neem tot en met eind juni deel aan tal workshops met LEGO® blokjes in Technopolis en denk mee na over hoe we in de toekomst zullen leven. Denk maar aan ultramoderne ecologische huizen en duurzame steden die afkoelen in de zomer.

Bewonder ook Dirks indrukwekkende bouwwerken en portretten van wetenschappers. Schuilt er in jou een bouwer van de toekomst? Dan kan je met een gerust de handen uit de mouwen steken. Onder onze Toren kan je meebouwen aan een stad van de toekomst.

Laat de kunstenaar in jezelf los

Voor je begint aan de workshop, rol je met de dobbelstenen. De dobbelstenen bepalen met welke milieu- of klimaat-uitdaging je rekening moet houden tijdens het bouwen van je constructie. 

Na afloop van de workshop plaatsen we jouw bouwwerk in de heuse stad die centraal staat in de tentoonstelling. Hier is er plaats voor maar liefst 936 kunstwerken. Zodra de stad compleet is, zul je een timelapse video kunnen bekijken waarin je de stad stap voor stap zien groeien. Het loont dus zeker de moeite om letterlijk je steentje bij te dragen!Deze tentoonstelling werd samengesteld door Amazings. Dirk Denoyelle en zijn team zijn ware LEGO experten en zorgen wereldwijd voor prachtige constructies uit de Deense bouwsteentjes.

Word jouw interesse alleen maar aangewakkerd? Spring dan binnen in de shop van Technopolis waar je het befaamde boek ‘Brilliant Bricks’ terugvindt. Je leert er hoe Dirk's passie voor de kleurrijke blokjes is ontstaan, aangevuld met interessante weetjes én handige tips en tricks over hoe je je bouwskills naar een hoger niveau tilt. 


Praktische informatie

'Stad van de toekomst' workshop en de Science & Stones tentoonstelling:

🗓  Wanneer: Van 2 april tot einde juni.

📍 Waar: Technopolis: Technologielaan 1, 2800 Mechelen.

✉️  Tickets: Online hier verkrijgbaar of aan de kassa.

💶  Prijs: Inbegrepen in je Technopolis ticket.

👷‍♂️  Stad van de toekomst: Inschrijven niet verplicht.

Koop nu je ticket voor Science & Stones 

BESTEL HIER JE TICKETS

You might be Interested

Staff Pick

You wanna know more?

We love to hear from you